perjantai 7. kesäkuuta 2013

Epäurheilija

Suorastaan hävettää kirjoittaa tätä postausta, mutta kirjoitetaan nyt kuitenkin. Valmistautuminen viikonlopun koitoksiin ei tosiaan ole mennyt oppikirjan mukaan...

Hommahan meni niin, että olin luvannut lähteä käymään yhden yhteistyökumppanin iltatilaisuudessa. Vakaa aikomus oli mennä nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Alkuun lasi kuohuvaa ja ruuan kanssa hyvää viiniä. Noh, ilta vaan venyi ja venyi aivan huomaamatta. Yhtäkkiä tajuan jo vastaavani myönteisesti, kun keskusteltiin jatkopaikkaoptioista. Siellä sitten tämä TÖRPPÖ pistää jalalla koreasti ja nauttii yhden sun toisenkin mojiton suun kostukkeeksi. Oikeesti oli niin hauskaa, etten tajunnut ajan kulkua. Yhdessä vaiheessa katson kelloa ja tajuan, että peli on täysin menetetty. Taksi himaan ja unta palloon hurjat kolme tuntia..ja tänään duunissa aivan voittajafiilis..

Sen verran harvoin tulee ulkoilua harjoiteltua, varsinkin jos opiskeluaikoihin vertaa, että aikamoiset olot on tänään ollut päällä. Huominen kunto tulee olemaan täysi arvoitus, mutta jos tuntuu pahalle, niin täysin saan itseä syyttää. Jos sitä nyt sunnuntaille edes palautuisi..

Ei sen enempää. Huomenna nöyränä tyttönä "oikeiden" urheilijoiden kanssa lähtöviivalle.
2 kommenttia:

  1. Tää oli muuten piristävän rehellinen teksti - yleensä kun kerrotaan vaan kuinka hyveellistä elämää on vietetty ja silleen. :D Tulokset ainakin näytti siltä että olo oli helpottunut ja toivottavasti huomennaki kulkee. Onnee muuten GdE:n tokasta sijasta näin vähän myöhään - enhän mä siinä kisan jälkeen ees tajunnut vaikka nähtiinkin. :D

    VastaaPoista
  2. Thanks! Silloin tällöin saattaa lipsahtaa, mutta nyt oli ajotus kyllä katasrofaalinen. Jotenkin sitä selvisin lähtöviivalle sekä eilen että tänään. Nyt on aikas naatti, mutta voittajafiilis! Juu, ja kiitos onnitteluista. :)

    VastaaPoista