perjantai 15. marraskuuta 2013

Täysi rähinä päällä

Uusi treenikausi on nyt potkaistu käyntiin ja vauhdilla. Kertalaakista rauhalliset illat vaihtuivat sykkimiseen työpaikan, kodin ja erinäisten treenipaikkojen välillä. Mikä siinä sykkiessä, kun meitä on mahtava porukka samassa valmennusryhmässä. Treeniseurasta ei todellakaan ole puutetta ja yhteistreeneissä todellakin saa antaa itsestään aina 110 %. Motivaatio näin kahden viikon jälkeen on vielä korkea. :) Katotaan tilannetta sitten keskitalven pakkasilla, kun kello soi aamulla 5-6 aikaan. Treenimäärää on tarkoitus kevättä kohti kasvattaa, mutta realistinen viikkotuntimäärä itsellä pyörii 10-15h välillä.

Normaali treeniviikko itsellä muodostuu näin pk kaudella seuraavasti:

ma: lepo
ti: spinning tai vastusajoa, kahvakuula
ke: ratajuoksutreenit (sis. tekniikkaa, kuntopiiriä ja vetoja)
to: Heltri uinti kovassa seurassa + spinning (kevätkaudella)
pe: juoksu + kuntopiiri/kahvakuula
la: pitkä pyörä/hiihto
su: uinti ja pk juoksu

Näiden treenien lisäksi ajan työmatkaa n. 3 krt/viikossa, 20km/päivä. Tunteja kertyy 10-13h riippuen pitkisten pituudesta ja työmatkoista.

Viime viikolla tein varsinaisen löydön BudgetSportissa lokareita etsiessäni. Matkaan tarttui näytepari Asicsen Noosa Fast 2 kisakengistä. Kengät iski silmään, koska ne oli vaan niin päheen näköset. Googlettelin kengistä paikan päällä ja kävi ilmi, että kyseinen malli on trispesifi kisakenkä. Mukaan tuli jopa pikanauhat. Kokeilin kenkiä keskiviikon treeneissä ja kyseessä on kyllä höyhenenkevyt kenkä. Pikkasen on totuttelua olemattomaan tukeen, mutta alkutuntuma kengästä oli todella positiivinen. Ja mikä parasta kengät sai ihan pilkkahintaan, koska kyseessä oli näytekappale.Hyviä treenihetkiä kaikille marraskuun synkkyyteen! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti