keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden kujeet

Eilen illalla oltiin kaveriporukalla juhlistamassa uutta vuotta 2014. Jossain vaiheessa iltaa lanseerasimme kaverin vinkistä vuoden 2013 ikimuistoisimmat päivät - kierroksen. Ideana siis, että jokainen omalla vuorollaan kertoi mennen vuoden kohokohdista. Usein tuntuu, että elämää pyörii samojen arkirutiinien ja 9-5 työpäivien ympärillä, mutta kierroksen jälkeen ihmettelimme, miten paljon sitä ehtii vuodessa tapahtua. Oli ensiasuntoja, uusia työpaikkoja, yt-neuvotteluita, potkuja, ulkomaan matkoja, parisuhteita jne. Omalla kohdalla vuoden kohokohdat oli aika ilmeiset. Oma hääpäivä oli mahtava ja päivän ajattelukin tulee aina varmasti nostamaan hymyn huulille.


Toinen ikimuistoinen päivä vuodelta 2013 oli omat polttarit. Minkä vaivan kaasoni ja ystävät olivat nähneet sen eteen, että päivä olisi onnistunut. Ja olihan se!! Ei tarvita kun rakkaat ystävät koolle ja mun naamalla oli jumiutunut ketohymy. Kiitos vielä kaikki! 


Kolmas tärkeä päivä viime vuodelta oli urheilun saralla. Challange Århusin kisa oli tunnerikas päivä, koska epätoivon ja kyyneleiden jälkeen pyörän hajoamisen seurauksena tein kuitenkin ehjän kisasuorituksen ja pystyin juoksemaan koko matkan ilman polvikipuja. Kisatuloksena oli podium paikka ja oma juoksuenkka. Koko kisa oli sellainen tunteiden vuoristorata ja maaliin oli mahtava juosta rakkaan tanskalaisen ystäväni ja Erkan kannustamana!


Näistä kuvista ja tunnelmista on hyvä hakea tunnelmaa ja voimaa tulevan vuoden koitoksiin. Päällimäisenä ajatuksena tulevalle vuodelle on tietysti IM Köpis. Toivottavasti kroppa ja pääkoppa pysyy terveenä ja pääsen toteuttamaan yhden haaveen. Tästä se lähtee, IM vuosi 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti