keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Maantien kutsu

Sunnuntaita juhlistin omia synttäreitä riipaisemalla maantiekauden avauksen: 140km Salo-Espoo. Keli oli mitä upein ja alla kauden uusi menopeli Focus Cayo Evo 2.0. Vaihdatin pyörään satulan ja tolpan sekää uuden tangon ja stemmin. Silti niskat ja hartiat vetivät reissulla todella jumiin. Täytynee vielä säätää ajoasentoa, koska kilsojen kasvaessa asento tulee saada todella mukavaksi.

Keli oli sunnuntaina mitä upein ja ekat 30km pääsin polkemaan broidin peesissä. Veljellä tuntu pyöräjalkaa riittävän talvitauon jälkeenkin, joten vähän väliä sain huudella tuttua "perä jää" huudahdusta! Reissu kesti n. 5h, joten illalla vedin synttärikakkua napaan aika hyvällä omallatunnolla.

Maantiekauden avaus veljen kanssa

Lauantaina alkoi myös seuran Heltri Cup 400m uinnilla. Tavoitteena oli uida n. 6.20min aikaan. Tavoite ei kuitenkaan täyttyny, kun kello pysähty 6.32min aikaan. Verrassa olo tuntui hyvälle,mutta jotenkin rentous hävisi kisauinnisssa täysin ja meni homma aika väkisin yrittämiseksi. Parannusta kuitenkin viime vuoteen, joten se on hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti