torstai 9. elokuuta 2012

Haaste

Blogihistoriani  ensimmäinen haaste on heitetty. Sain Treenamisen sietämätön keveys-blogin Iinalta haasteen vastata muutamiin liikunta-aiheisiin kysymyksiin. Näitä on ollut hauska lukea muidenkin blogeista, joten vastaillaanpa itsekin.

1. Älyttömin/mieleenpainuvin urheilulaji tai liikuntaan suuntautuva asia jota olet koskaan kokeillut?
 Ehdottomasti ensimmäinen osallistuminen Vaarojen Maratonille vuonna 2009. Takana puoli vuotta kestävyysharjoittelua polvileikkauksen jäljiltä, jonka turvin polleana lähdettiin valloittamaan Kolin vaaroja. Meitä lähti juoksemaan viiden hengen kaveriporukka enemmän tai vähemmän yllätyshullua porukkaa. Emme toden tosiaan tienneet mihin olimme itsemme laittaneet. Normaali maantielenkkarit ja jäinen sekä mutainen maasto ei tosiaan ole hyvä yhdistelmä! Reitti oli hullun rankka! Itku tuli pariin otteeseen ja totaaliromahdus todella lähellä, kun n. 8km ennen maalia juoksimme vielä reitiltä harhaan!

Kun ystäväni kanssa konttasimme viimeistä nousua ylös maaliin, lupasimme että emme ikinä enää tulisi Kolille uudestaan. Selvisimme kuitenkin maaliin aikaan 6:57h. Noh, mites siinä kävikään. Samalla porukalla olemme osallistuneet Kolilla käytävään mittelöön jo kolme kertaa. Aika on onneksi paranunut ensimmäisestä kerrasta lähes 2h! 
 
Joen ylitystä Vaarojen Maratonilla 2009


 2. Mikä on paheesi?
 Näitähän riittää..:) Namit, jäätelö ja kaikenmoiset herkut. Viinit ja hyvät juustot myös maistuvat. Onneksi "kosteat" opiskeluajat ovat jo taaksejäänyttä elämää, joten vähän säntillisempi elämäntyyli on mahdollista. :)


3. Onko sinulla tai onko sinulla ollut muita kuin liikunnallisia harrastuksia? Mitä?
 Tähän kategoriaan voisi mennä matkustelu. Olemme Erkan kanssa intohimoisia reissaajia ja kaikki ylimääräset pennoset laitetaan yleensä lentolippuihin. Upeita reissuja meillä on ollutkin. Esimerkiksi Aasia-Australia akselilla vietetyt 5vkoa 2010 olivat upea kokemus!
 
Koh Lipe
Langkawi
Sunshine Coast, Australia

 4. Jokaisella on joku elämänviisaus jota noudattaa. Mikä on sinun mottosi?
Kulunut ja kliseinen: "Se mikä ei tapa niin vahvistaa" .
 
5. Miten rentoudut ja nautiskelet elämästä kaikkein parhaiten?
Unohtamalla hetkeksi työkiireet, aikataulut ja velvoitteet. Matkustus kauas pois auttaa parhaitan. Nopeampana vaihtoehtona toimii aina ystävät, hyvä ruoka, hyvä kirja tai leffa tai illanvietto.
 
6. Mikä on suurin haaveesi jonka aiot vielä toteuttaa?
 Kaippa uskallan sen täälläkin kuuluttaa..Olla Ironwoman vuosimallia 2014. 

 7. Rantaloma, kaupunkiloma vai mökkiloma?
Kaupunkiloma ehdottomasti. Parhautta tietysti olisi kaupunki veden äärellä. Parhaita kohteita ovatkin olleet Hong Kong, Barcelona, Valencia (Missä asuin puoli vuotta 2009) ja Singapore.

8. Mikä on ehdottomasti paras kuukausi vuodesta, vain yksi ja miksi?
Huhtikuu. Lapissa upeat hiihtokelit ja etelässä voi bongata ensimmäiset leskenlehdet. Maantiepyörän voi kaivaa esiin ja aurinko alkaa lämmittää.

9. Olet järjestämässä ns. " Neljän tähden illallista". Mikä olisi sinun 3 ruokalajin menu eli alku-pää-ja 
jälkiruoka?
Alkuruuaksi suppilovahverokeittoa, pääruokana uunilohta ja karamellisoituja juureksia ja jälkkäriksi mojito-juustokakkua. 
 
10. Mainitse kolme asiaa joista et luopuisi mistään hinnasta?
 iPhone, pieni taulu (on ollut mukana jokaisessa kodissani Ausseissa, Espanjassa, Tampereella ja Espoossa) ja ensimmäinen oma maantiepyöräni (Fuji).

11. Mitä osaa eläimet näyttelevät jokapäiväisessä elämässäsi? Mitä eläimiä sinulla on tai haluaisitko ottaa lemmikin ja jos niin minkä? 
Olen todella eläinrakas, mutta valitettavasti allerginen aika pahasti pölypunkeille, mitä on aika lailla kaikissa eläimissä. Meillä oli kotona borderterrieri, josta jouduimme luopumaan sairastuttuani allergiaan ja astmaan. Ratsastin myös ahkerasti nuorena. Tämänkin harrastus jäi allegioiden seurauksena. Jos pystyisin, ottaisin koiran samantien. 
Haaste tulisi heittää eteenpäin, joten jos ette ole vielä Kaukomara ja Loppukiri tätä tehneet, niin vastailkaapa. 

 


  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti