maanantai 8. lokakuuta 2012

Muumiojalka

Aikamoisen paketin kanssa könkkäsin kotiin. Mieli on yhtä apea kun sääkin. Annan itselleni pari päivää aikaa rypeä itsesäälissä ja sen jälkeen alkaa raivokas kuntoutus!
 
Hienosti menee 8.10.2012
Lähes yhtä hienosti kuin 29.7.2008


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä kuntoutukseen! Sen kun on käynyt aikanaan läpi oikein pitkän kaavan mukaan, niin ei varmasti ikinä unohda niitä turhautumisen kyyneleitä, eikä kyllä toisaalta niitäkään ilon hetkiä kun jalka oppii jotain uutta :) Millainen ennuste toipumiselle on? Onko pitkä keikka keppien ja muumiojalan kanssa edessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Ja niinpä. Muistan, ku ekan kerran pääsin juoksemaan ACL-leikkauksen jälkeen. Jaksoin juosta 15min, mut itkin ilosta koko ajan! :) Tällä kertaa pitää keppien kanssa köpötellä 4 vkoa, mutta sen jälkeen saa aloittaa jo uinnit, pyöräilyt jne, joten tavoitteena palata normitreenirytmiin jouluksi.

   Poista
  2. Onneksi "vain" neljä, minulla meni silloin 12vkoa leikkauksesta ennen kuin jätin kokonaan kepit ja lähes 4kk ennen kuin liikkuvuutta tuli sen verran että sain polkaistua kokonaisen kampikierroksen ympäri. Oli aikaan melkoinen shokki tuo hidas toipuminen kun aiemmin samana vuonna tuon meidän perheen toisen puoliskon polvileikkauksesta kului viikko ja hän oli jo hiihtolenkillä... Mutta tästäkin tuli oikein hyvä polvi, toivottavasti sinun polvesta myös! Olisi hauskaa seurata jonkinlaista toipumis/kuntoutuspäiväkirjaa, jos sellaista jaksaisit kirjoittaa ja julkaista. :)

   Poista
 2. En ole blogias niin pitkään seurannut, että tietäisin, mitä polvelle tehtiin. Ilmeisesti jotain muutakin kuin tähystys?

  Tsemppiä kuntoutukseen. Mulla on kokemusta yhestä polvileikkauksesta ja sen jälkeen jalka oli kyllä melkonen jalkapallo polven kohdalta. Mutta kyllä se palkitsee, kun saa parin viikon kärsimysten jälkeen ehjän jalan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Joo, vanhasta ACL-vammasta oli kehkeytynyt rustovaurio, jota porailtiin. Tehtiin kyllä tähystyksenä, mutta varaus kielletty 4 viikkoon, jotta arpirusto kehittyisi ja "luutuisi". Jalka on tosiaan aikamoinen jalkapallo tällä hetkellä.

   Poista
 3. Uh, aikamoinen paketti kyllä, itse sain aikanaan paljon pienemmän, vaikka jännettä vuoltiin ja luuta ja ihan avoleikkauksessa, joten sun operaatio oli vissiin melkoisen iso. Toivottavasti toipuminen menee hyvin ja ei tule takapakkia, koska se on vielä enemmän syvältä kuin nuo leikkaukset. Leikkaukseen kun voi varautua. Ja nyt sulla on muuten hyvää aikaa hommata niin rautanen keskikroppa, että juoksu sitten ihan lentää ainakin sen puolesta, kun pääset taas juoksemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaus tehtiin tähystyksellä, joten en tosiaan tajuu, miks mun jalka muumioitiin..Noh, toivon kanssa hartaasti ettei tuu toipumisessa takapakkia! Hyviä treenejä sullekin - et tosiaan ole säkään helpolla viime aikoina päässyt!

   Poista