sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Super Saturday

Leikkauksen jälkeinen, ensimmäinen kunnon treenisessio vedettiin kunnialla läpi eilen. Tai no, oikeastaan viikonloput treenailut alkoivat jo perjantaina seuran kuntopiirissä, jossa keskivartalon lihakset saivat oikeen kunnolla kyytiä. Vaikka kuinka yritin pitää vatsalihaksia kunnossa sairaslomani ajan, täytyy myöntää että yritys jäi ilmeisen puolitiehen. Hymy hyytyi nimittäin aika äkkiä kun lankuissa oleskeltiin sellainen mukava 5min, kuntopiirissä joka toinen liike oli varmaan vatsalihasliike ja treenin loppuun vedettiin vielä 8*50s erilaisia vatsoja ja siihen vielä bonuksena 3min lankku. Voi morjens! Aika paljon on vielä tekemistä, että pystyisi tuon session puhtaasti tekemään loppuun asti. Varsinkin oma säälittävä yritys linkkareista  pakotti suun pielet ylöspäin.

Lauantaina oli sitten tiedossa rankka treenisetti: 1.45h spinning ja päälle uintitreenit. Seuran spinningin veti tällä kertaa Taina. Täytyy sanoa, että yksi parhaista spinningeistä missä olen ikinä ollut. Tuo on iso tunnustus, koska spinningtunteja on tullut koluttua monessa eri kuntokeskuksessa. Parituntinen pyrittiin pitämään pk-treeninä, mutta musiikin viedessä mukanaan, voipi olla että parit biisit vedettiin reilusti vk:n puolelle. Uskalsin myös ensimmäisen kerran nousta"putkelle" ajamaan. Polvi ei tuntunut olevan siitä moksiskaan, joten ajoin täysin Tainan ohjeiden mukaan. Pyöräily tuntuu yllättävän vahvalle. Tietysti puolierot jaloissa tuntee aika selvästi, mutta työmatkoilla olen pyrkinyt tekemään paljon yhden jalan pyörityksiä, joten toivottavasti tuo ero alkaa pikkuhiljaa kaventua. Yllättävää oli myös se, että lähes 2h pyöräilyn jaksoi tehdä aika helposti.

Spinnusta kiirehdin kotiin ja vedin huiviin pikku välipalan. Yllättävän paljon lämmin sohva veti puoleensa, mutta seuran uintitreenit kutsui. On siinä kyllä treenille ajankohta - lauantai 18.30-20.30. Ensimmäisen tunnin uin jatkotekniikka ryhmän mukana. Uimme reilun 2km tekniikkapainotteisesti. Kristalta sain palautetta käsivedosta, joka lähtee liian sivulta. Yritin vetoa alkaa korjata samantien. Helpommin sanottu kuin tehty. Olin ajatellut, että uin vain ekan treenin, mutta juuri kun olin lähdössä niin paikalle tuli valmennuryhmäläisiä. Meillä oli ollut pieniä kommunikaatio-ongelmia siitä, onko yhteistreenejä vai ei. No, ilmeisesti oli ja tottakai halusin osallistua. Jäin sitten vielä toiseen uintiin. Merja kommentoi samantien samasta tekniikkavirheestä kuin Krista. Hän oli suorastaan "järkyttynyt", että uin noinkin lujaa tuollaisella käsivedolla ja hänen mielestä tuohon pitää alkaa kiinnittää huomiota. Vaikka kritiikki tuli aika yllätyksenä, olen niin iloissani, että vihdoin joku osaa heti sanoa mikä uinnissani on vialla. Pääsen tälläkin hetkellä ihan kohtuullista vauhtia, joten potentiaalia kehitykseen varmasti on, kun saan käsivedon kohdalleen. Uin lähes koko Merjan treenin ja yhteensä tuli uitua lähes 4km. Suhteellisen hyvin jaksoin myös uinnin, mitä nyt käsistä alkoi vähän puhti loppua. Kaikenkaikkiaan olin todella tyytyväinen lauantain suoritukseen ajatellen, että leikkauksesta on vain 6vkoa.


Tarvitaan joka viikoloppuun vastoinkäymisiäkin...Aamulla oli tarkoitus vielä lähteä Kivikon halliin hiihtämään faijan kanssa, kunnes aloin etsiä monoja. Uusia Salomonin monoja, joita ehdin käyttää viime keväänä viikon verran. Ne eivät olleet meillä missään, ei porukoiden luona, ei missään. Samoin kadoksissa oli myös vapaan Salomonin monot -vuosimallia 2010. Ainoa mahdollinen selitys on siis, että ne on varastettu! Minultahan vietiin edellisen asunnon kellarista lumilautapussi, jossa luulin olleen laudan ja lautakengät. Ilmeisesti oon kuitenkin säilyttänyt siellä myös hiihtomonojani. Varas sai kaikenkaikkiaan 1 500EUR saaliin. Ei hemmetti! Olen jo valmiiksi vakuutusyhtiön mustalla listalla huonon vahinkohistoriani takia. En tiedä miten tähän tarinaan nyt reagoidaan, kun yhtäkkiä puolen vuoden jälkeen huomaan, että monotkin on varastettu. Jollain yläkerran kaverilla on jotain todella pahasti mua vastaan. Teen nyt uuden rikosilmoituksen kuitenkin ja katsotaan kuinka paljon täytyy vakuuttajan kanssa alkaa vääntämään. Onneksi olen itse alalla ja voin vetää esiin kaikki ehtotulkinnat ja kuluttajan oikeudet jos tarvis tulee. Katsotaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti