perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 treenit

Sain vihdoin vedettyä yhteen vuoden 2012 treenit. Ihan kivasti tuli tunteja kasaan, kun ottaa huomioon, että lokakuussa jouduin sairastuvalle ja könysin keppien kanssa kuukauden verran. Toki loka/marraskuu olisi muutenkin mennyt löysemmissä merkeissä, mutta eiköhän treenailu olis sohvaa paremmin maistunut kuitenkin. Marraskuu ja joulukuu menivät aika lailla myös kuntoutuksen ehdoilla, vaikka aika hyvin pääsin jo treenailun makuun.   Jos terveenä olisin päässyt treenailemaan koko vuoden tunnit olisi varmaan paukkunu 500h yli. Ihan kiva nousujohtoinen käppyrä syntyy treenimääristä, kun otan mukaan vieläluvut marras-joulukuulta 2011. Toukokuun vähäiset määrät johtuvat kisakauden alkamisesta. Toukokuulle alkukuun flunssan lisäksi kolme kisaa: Triathlon Grande de la Motte Ranskassa, HCR ja Giro de Espoo. Kaippa tossa välillä täytyi yrittää palautuakin.

  
Monipuolista ollut oma liikkuminen. Koska viime vuosi oli oikeastaan ensimmäinen kunnollinen treenivuosi, mitään vertailupohjaa ei ole. Uinti tuli kuvioihin vasta viime vuonna ja ihan kivat luvut (vaikka vielä kaukana toivomastani) sain riipastua kasaan. Tämän vuoden osalta juoksu ja suunnistus tulee olemaan täysi kysymysmerkki, joten alkuvuosi 2013 mennään hyvin uinti/pyörä/hiihto painotteisesti.

Vaikka sen itsekin jo tietää, tukevat luvut hyvin sitä faktaa, että lihashuollon osuus on säälittävän vähäistä. Eilen taas tuli fyssarilta noottia, kuinka olen päästänyt reiden ulkosivut/ITB jänteet noin järkyttävään kuntoon. Vuoden 2013 tavoitteena voisi olla aina telkkua katsellessa kaivaa se pirun foam rolli esiin ja kiduttaa itseäni.
 

Nyt viikonlopun viettoon ja salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti