sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lomat lusittu

Hiljasta on ollut blogirintamalla, mutta siihen on syynsä. Viimeinen kuukausi on ollut sellaista hullunmyllyä, lähinnä työrintamalla, että sporttailutkin ovat välillä jääneet harmittavan vähäisiksi.

Tämä vääryys onneksi paikkaantui viime viikolla, kun vietin hiihtolomaa Ylläksen upeissa maisemissa mitä parhaimmassa treeniseurassa. Ennen Ylläksen reissua tuli tehtyä pikavisiitti Budapestiin, jossa käytiin morjestemassa Erkan vanhoja työkavereita ja nautittiin viikonlopun verran luksuselämästä upeassa hotellissa. Ensimmäinen kerta muuten, kun tämä tyttö on yöpynyt yli kolmen tähden hotellissa.

Kova parin viikon ylityörumba oli ihana nollata menneellä viikolla. Ohessa kuvakoostetta..Hotlan aula

Master bedroom


Aamiainen


Sunnuntai yöllä saavuin himaan ja seuraavana aamuna startti Ylläkselle. Vähän meinas tulla kiirus pakkailujen suhteen, mutta kentällä oltiin hyvissä ajoin. Mökkiseurueeseen kuului kovaa hiihtoseuraa, joten 200km:n viikkotavoite täyttyi helposti.

 Loppuviikon kärvistelin pahan rakon kanssa. Taisi tulehtua aika pahasti, koska heräsin yölläkin pahaan jomotukseen. Compeed-, laastari- ja kinesioteippiviritelmän turvin pystyin hiihtämään pari vikaa päivääkin, vaikkakin hammasta purren.
Ihan pikku rakko vaan..

Äkäsmyllyllä

Lähtöpäivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti