perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa

Viime kirjoituksessa pääsin jo hehkuttamaan juoksun huumaa. Tota huumaa ei kauan kestänyt, sillä tiistain lääkärikäynti pudotti tämän haaveilijan taas tiukasti maan kamaralle. Lääkärin mukaan kuvailemani tuntemukset eivät kuulostaa normaalille ja hänen mukaan on liian riskiä lähteä rasittamaan jalkaa vielä juoksulla. Pahin skenaario on, että intoudun liikaa ja alan ahnehtia kilsoja ja tämän seurauksena leikatun luun pinnalle muodostunut arpirusto ei kestä ja alkaa kulua pois. Tuohan käytännössä tarkottaisi, että omalla toiminnalla pilaisin sen mitä leikkauksella on saavutettu ja joutuisin takaisin lähtötilanteeseen. Eli minulla edelleen olisi polvi jossa ammottaa rustoreikä reisuluun pinnalla.

Noh, en antanut uutisen masentaa. On niin paljon kaikkea mitä voi puuhailla urheilun saralla. Uskon myös vakaasti, että ainakin loppukesästä pääsen kisamaan lyhyempiä tri-kisoja. Juoksuvauhti ei ehkä päätä tule huimaamaan, mutta olisi vaan niin siistiä päästä kisaamaan. Lääkäri oli myös aika skeptinen Århusin puolimatkan suhteen. Kyllä se juhannus vaan tulee pirun nopeasti ja tuo puolimara voi olla jalalle liikaa. En nyt vielä kuitenkaan tuota täysin poissulje. Kisakalenteri nyt elää ihan tilanteen mukaan. Mitään en voi oikeen lyödä lukkoon.

Pyöräilyn suhteen sain lekurilta vihreää valoa. Tästä intoutuneena liityin otin yhteyttä Focus Ladies tiimiin ja kesällä olisi tarkoitus kisata muutama kisa spesialistien kanssa. Pyöräilyyn panostus on jo kauan kytenyt mielessä, koska onhan se ihan fakta, että kolmen lajin yhdistelmästä pyörä kulkee itsellä parhaiten. Tilanteen ollessa mikä on, päätin liittyä tiimiin ja keskittyä tänä kesänä enemmän pyöräilyyn kuin ennen. Nyt vaan täytyy saada jerkkua jalkoihin, jos aion pysyä tiimin perässä. Kävin jo ihmettelemässä kisakuskien menoa IK-32:n Animal Spinissä tiistaina. Siinä oli omat jalat ihmeissään, kun putkelta vedettiin 3min vetoja kadenssilla 130-150. Keskiviikko ja torstai meni palautuessa. Hullun hommaa, mutta niin siistiä!

Uintirintamalla on myös ollut jos minkälaista testiä ja hulluja treenejä. Heltri-cupin 400m meni aikaan n.6.40min ja tonnin testiuinti aikaan 17min. Kellotin myös uudet maksimisykkeet uinnissa, kun raastavan 20x50m sarjan päätteeksi kaulasta mitattu syke oli  pienen palautuksen jälkeenkin yli 180! Viime sunnuntaina uitiin tynnyriuintia 5x100m kovaa n. 1.45min aikaan. Jäätävää, kun yritti ja yritti riuhtoa itseään eteenpäin, mutta tynnyri antoi kyllä todella kovan vastuksen. Tällä viikolla on lusmunnut uintien suhteen..Sitä pääsi taas hiihdon ja pyöräilyn makuun. Huomenna ajattelin ottaa cyklon alle ja polkea Lohjalle sukuloimaan. Katsotaan pääsenkö ehjin nahoin perille..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti