perjantai 26. huhtikuuta 2013

Länsiväyläjuoksu ja leirifiilistelyä

Puolen tunnin päästä olis startti Vierumäelle seuran kevätleirille. Jättimäinen laukku on pakattu ja pyörä irrotettu trainerista. Ideaalia olisi ollut huoltaa pyörä, mutta jälleen kerran viikko muodostui niin hektiseksi, että alle 10h työpäivät jäi haaveeksi. Kai se riittää, että ketjuihin vähän lisää öljyä..? Huolletaan sitten syksyllä. :)

Viime viikonloppuna meillä oli duunin kautta maksettu Länsiväyläjuoksu. Mieli teki pitkälle matkalle, mutta sain siirrettyä osallistumisen lyhyempään 6,8 km:n reitille. Jalat olivat aika tönkköinä Ranskan viikon jäljiltä ja olo hyvin epätietoinen siitä, kestääkö jalka kovaa juoksua. Tavoitteena oli lähteä kokeilemaan rauhassa!! kuinka jalka kestää sellaista 5min/km vauhtia. Noh, miten kävikään. Mirkalle numerolappu rintaan ja kaikki unohtuu. Into piukeena eturiviin ja lähdöstä hullua ravia muiden mukana. Tietäähän se tyhmäkin, että miten käy, jos ei ole puoleen vuoteen juossut ja lähtee rykimään ekat kilsat 4,15min/km vauhtia. Voin kertoa, että huonosti! :) Aivan kamala olo, hapotus, oksetus 3 km:n kohdalla ja mietteet keskeyttämisestä. Jotenkin pakotin itseni sietämään tuskaa maaliin asti ja sain vauhdin pidettyä jollain tasoalla, vaikka selkeä hyytyminen tulikin. Maaliin pääsin aikaan n.31,40min ja taisin olla naisten sarjan 12. Maalissa oksetti, mutta hetken kuluttua tuli hyvä fiilis. Matkan ongelma ei tosiaan ollut polvi, vaan surkea juoksukunto!

Sunnuntai-illalla ja maantaina kinttu oli aikasen kipeä, joten olen ottanut tämän viikon todella iisisti. Vierumäellä olis tarkotus lähinna uida ja pyöräillä. Siinä on kintulle hommaa jo tarpeeksi.

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti