torstai 2. toukokuuta 2013

Tempotykki

Vapun kunniaksi käytiin Lahdesta hakemassa uusi perheenjäsen kotiin. Tarkoitus olisi parin seuraavan viikon aikana testata aika-ajopyörää ja katsoa miten runko ja säädöt sopii mulle. Mikäli istuu, niin kaupat hiilataan kiinni. Pyörän runko on yhden saksalaisen pyöräliikkeen sponssipyörä ja ollut yhdellä naistriathlonistilla käytössä. Perhetuttumme keräilee näitä huippurunkoja ympäri Eurooppaa ja rakentaa niistä tilauksen ja budjetin mukaan pyöriä. Alla testaukseen tullut menopeli ultegran sarjoilla ja Ovalin uusilla 945 hiilarikiekoilla.


Tästä intoutuneena ilmottauduin ensi viikolla ajettavaan Heltrin tempoon ja 11.5 LU-tempoon. Pari tiukkaa tempotykitystä siis tiedossa. Noiden jälkeen osaan myöa sanoa pyörästä enemmän.

Viime viikonloppuna leireiltiin Vierumäellä. Viikonlopusta jäi todella hyvä fiilis. Jalka kesti koko viikonlopun treenirupeaman ja se jopa kesti legendaarisen Heltrin vaihtoharjoituksen: 3x30min tempo/vaihto/10mi juoksu. Viikonloppu veti jaloista voimat täysin ja nyt olen lähinnä keskittynyt palautumiseen. Eilen yritin lähteä juoksemaan, mutta polvi tuntui niin rasittuneelta, että teimme 2h vappukävelyn upeassa säässä. En ole ikinä ollut mikään kävelyn harrastaja, mutta eilen nautin pitkästä, aurinkoisesta kävelystä ihan mielettömästi. Vahinko piti heti paikata tänään ja kävin 45min juoksemassa. Juoksun aikana polvi tuntuu suht vakaalle ja kivuttomalle, mutta ongelmat alkavat aina pari tuntia lenkin jälkeen. Sohvalta liian nopeasti nouseminen ja liikkeellelähtöyritykset ovat huvittavia. Täytynee siis vaan maata sohvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti