lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pyörähuumaa Malliksella

TriathlonSuomen ensimmäinen triathlonleiri lähenee loppuaan. Kiireinen, mutta innostava viikko alkaa olla takana. Leirin päätteeksi iskettiin vielä kunnolla mäkiin - vaihtoehtoina Sollerin nousut tai Sa Calobra. Oma leireily loppui valitettavasti ke-to yöllä alkaneeseen vatsaflunssaan, joka on vei kyllä kaikki mehut. Kuume sahasi taudin ekana päivänä varmasti aika pilvissä. Onneksi ei ollut kuumemittaria matkassa. Nyt alkaa olo olla jo parempi, mutta vatsassa jyystää edelleen ja tämänpäiväisen lenkin jätin suosiolla kesken, kun tasamaalla 25km/h sai sykkeet nousemaan 160 pintaan. Pienikin nyppylä ja reisistä ei irronnut mitään, otsalla ainoastaan kylmänhiki. Valitettavasti omalta osalta leiri päättyi nyt näin, mutta muutenkin leirin päätarkoitus oli valmentaa ja opastaa upeita leiriläisiä pyöräilyn ja triathlonin saloihin. Alkuviikosta sain kuitenkin muutaman hyvän pitkän, 100- 150km lenkin tehtyä kundien kanssa, mäkivetoja Llucin mäkeen, pari tehokasta uintia ja pari hyvää juoksua. Sairastelusta huolimatta sain tehtyä n. 26h hyvää treeniä alle, pääasiassa pyörän päällä. Omat kovat treenit jäi kokonaan nyt tekemättä, joten paljon jää tekemistä Suomen maanteille ennen kisakauden alkua. Hyvät pohjat on olemassa ja pitkät lenkit meni aika heittämällä. Nyt vaan tarvii tehoja kunnolla alle.

Leirille osallistui n. 30 leiriläistä ympäri Suomea. Osa kokeneita konkareita ja Konan kävijöitä ja osa aivan aloittelijoita. Neljällä ohjaajalla on riittänyt hommaa, kun pyöräporukoita on jaettu sopiviin ryhmiin ja muissakin treeneissä on yritetty huomioida tasoeroja. Kuten arvata saattoi mukaan lähti upea leiripoppoo, jonka intoa ja heittäytymistä on ollut mahtava seurata. Porukka nivoutui nopeasti yhteen ja hyviä treeniporukoita syntyi huomaamatta. Leirin ohjelma oli todella joustava. Yhteensä ohjattu treeniä oli kahdeksaan päivään tarjolla n. 30h, josta jokainen valitsi omalle kuntotasolleen sopivan paketin. Saarella leireili samanaikaan paljon tuttuja ja saimmekin yhtenä päivänä saaren FocusLadyt koottua yhteiskuvaan.Seuraavat TriathlonSuomen leirit on jo suunnitteilla. Malliksen perinnettä jatketaan varmasti, mutta muitakin kohteita on mietinnässä. Itselle leirin vetäminen on ollut mahtava kokemus ja takataskuun jäi paljon positiivista palautetta kuin petrattavaakin. Toivottavasti näihin hommiin pääsee pian uudestaan! :) Huomenna kotiin ja tämä pirun pöpö kuriin. Kevät jatkuu tiukan opiskelurutistuksen parissa, jonka jälkeen suunnataan nokka kohti Ranskaa ja seuraavaa "leiriä".1 kommentti:

 1. Hei
  Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne bonuskierros.blogspot.fi sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää hintaa vastaan.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
  antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
  niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. EMail hanna.lassas@gmail.com

  VastaaPoista